Haringparty Zeewolde 2016


Hoofdsponsor Haringparty Zeewolde 2016 

Organisatie: Lionsclub Zeewolde 

www.lionsclubzeewolde.nl

Haringparty Zeewolde 2016 ondanks regen groot succes!

Op donderdag 23 juni organiseerde Lionsclub Zeewolde weer de populaire Haringparty Zeewolde. Om 17.30 uur kwamen de eerste gasten al binnen op de nieuwe Haringparty locatie KaapFlevo. Een prachtige entourage waar zowel binnen als buiten kon worden genoten van een hapje en een drankje. Het BBQ buffet werd stipt om 18.00 uur geopend en daar werd direct gebruik gemaakt van de ruim aanwezige spareribs, kipfilets, zalm en salades.

Klik hier voor een impressie

Nadat de jarige burgemeester was toegezongen deed hij het openingswoord voor de Haringparty. Vervolgens was het de beurt aan Elle damesmode en Jacco Scheen Herenmode om samen met een aantal Lions leden en hun echtgenotes de modeshow in te vullen. Daarna nam de band Flavour het stokje over met een heerlijk stukje muziek.

Rond 20.30 uur kwam de Borrelboot uit Harderwijk samen met Dries van den Berg en het 1e Zeewolder haringvaatje het Atol binnengevaren. Een mooi plaatje en een enthousiast onthaal van het aanwezige publiek. De veiling van het vaatje kon beginnen. Ondanks dat de regen zich over het strandterrein uitstortte bracht dit toch een mooi bedrag op van totaal € 11.810,= voor het eerste vaatje. De grote winnaar was uiteindelijk Luuk Salomons van Omnivent Techniek. Na een kort intermezzo van de band gingen we binnen bij KaapFlevo verder met de producten- en denstenveiling. Totaal 31 kavels leverden nog eens een extra bedrag van € 3.900,- op. De goede doelen Philadelphia Kastanjelaan en de Arme Kant van Zeewolde kregen ieder € 7.855,- uitgekeerd. Het hoogste bedrag in de 6 jaar historie van de Lions Haringparty Zeewolde!

 

 

Graag tot volgend jaar, namens de Haringparty commissie van de Lions

Ton Boerma, Rob van Hove, Jan Kers, Ferry Schrijnewerkers, Jan-Willem Torken, Edwin de Vos, Ronald Waars en Pieter Wiedijk.

 

 

 

 

 

© 2010-2016 Lionsclub Zeewolde / Ontwerp en realisatie LOKO.

Website powered by
LokoCMS